PE Spidsendefittings

Vores PE spidsendefittings er blevet anvendt i mere end 40 år i områder, hvor rørsystemet kræver høje standarder for holdbarhed og pålidelighed. Disse standarder er opfyldt ved at kombinere fremragende materialeegenskaber af PE med homogene svejste samlinger.

Vandbehandlingsanlæg

Systemets høje slagfasthed, brede temperaturområde og fremragende kemiske resistens gør, at PE spidsendefittings er særdeles velegnede til transport af spildevand i vandbehandlingsanlæg. Såvel som standardfittings kan anvendes her, kan specielfremstillede fittings også anvendes.

Transport af spildevand

God fleksibilitet, høj slagstyrke og bredt temperaturområde gør, at PE spidsendefittings er særdeles velegnede til brug i kloakker. Standardfittings anvendes til dette område, mens bøjninger med lang radius, specialfremstillede indstøbningsbøsninger og pumpebrønde ligeledes også kan anvendes.

Industriel proces af rørsystemer

Den enestående kemiske resistens og det brede temperaturområde gør, at PE spidsendefittings er særdeles velegnede til installationer fx i levnedsmiddelindustrien. Standardfittings anvendes til dette område, mens skruekoblinger til tilslutning af ventiler og pumper også kan anvendes.

Transport af faste stoffer

Den høje slidstyrke, gode fleksibilitet og den glatte indvendige flade gør, at PE spidsendefittings er særdeles velegnede til transport af faste stoffer blandt andet sand og grus. Standardfittings kan anvendes til dette område, mens bøjninger med lang radius også kan anvendes.