Varför använder fler och fler företag FRIAMAT?
Det är enkelt: FRIAMAT

I april 2014 introducerade vi den nya generationens svetsmaskiner FRIAMAT Prime och FRIAMAT Basic.

I de nya FRIAMAT svetsmaskinerna har vi höjt prestandan ytterligare. Detta märks framför allt när man utför fler svetsningar i större dimensioner. De ultramoderna transformatorerna och en aktiv flödesoptimerad kylning reducerar svetstider samt ger längre kontinuerlig användande av maskinerna.

FRIAMAT svetsar och svetsa och svetsar. Och detta gör den problemfritt i arbetstemperaturer mellan -20 °C till +50 °C.

Alla FRIAMAT klarar de mest tuffa kraven på daglig användning på de flesta arbetsplatserna. Den nya designen med sitt tåliga yttre skal tillsammans ett mycket noggrant tillpassande av samtliga komponenter ger en robust maskin som står emot de flesta mekaniska orsaker till fel. Med varje FRIAMAT har du access till vårt nätverk av servicestationer med specialister som löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Summan av inköp, arbete och servicekostnader gör FRIAMAT till ett perfekt ekonomiskt val.

Vad är det ekonomiskt korrekta svaret på frågan: Vad är skillnaden? 
Rätt svar är: FRIAMAT Prime och FRIAMAT Basic.

Med en kompakt design och viktsparande transformatorteknik bidrar till en hög tillförlitlighet. Detta tillsammans med ett ergonomiskt optimerat handhavande förbättrar bärbarheten av dessa enheter på arbetsplatser.
  Den nya designen gör det möjligt att ställa svetsen på högkant. Det perfekta valet på arbetsplatser.
  Svetsmaskinerna med dokumentation, FRIAMAT prime och FRIAMAT prime eco, är utrustade med USB – skyddad med ett skruvlock för att motstå extern påverkan – med andra ord – utrustade för modern data överföring. Med FRIATEC’s medföljande minneskort kan svets och spårbarhet enkelt överföras från FRIAMAT till en dator. Möjligheten att överföra data som PDF-dokument sätter standarden i dokumentation.
  Den välbeprövade läspennan och FRIAMAT skanner har varit tillgänglig I flera år för läsning av svetsdata och spårbara streckkoder.