Akatherm PEH-system

Akatherm-HDPE---voorkant_Med mere end 40 år på bagen er Akatherm blandt de mest pålidelige PEH-rørsystemer på det danske marked. PEH er en forkortelse for polyethylen, som systemet er fremstillet af.

Sortimentet findes fra 40 mm til 315 mm og kan anvendes både til afløb og tagafvanding. Rørene varmebehandles i produktionen, hvilket mindsker spændingsbelastningen og reducerer krympningen.

Stor slagfasthed, temperaturbestandighed og kemisk resistens gør Akatherm PEH-afløbssystem specielt fordelagtig at anvende i installationer i industrien, på sygehuse, hoteller, skoler osv. Udover rør og rørkomponenter omfatter sortimentet også et stort antal tilslutningsmuligheder til fx toiletter, vaske og gulvafløb.

Eksempler på anvendelsesområder:

  • Afløbssystemer i bygning.
  • Akasison UV-system.
  • Afløb i jord.

Akatherm kan sammenføjes på tre måder:

Stuksvejsning/spejlsvejsning
Dette indebærer opvarmning af enden af røret eller delen, som derefter smeltes sammen. En stuk- eller spejlsvejsemaskine anvendes til dette formål.

Muffesvejsning
I Akatherm programmet indgår et komplet system af svejsefittings. Vore svejseautomater kan klare alle dimensioner og endda andre PEH-rørsystemer. Denne svejsemetode har yderligere den fordel, at man kan svejse flere dele samtidig.

Stikmuffesamling
Der kan anvendes almindelige stikmuffer eller den unikke trækfaste snapmuffe.

Se her, hvordan vores Akavent (Aerator) fungerer i et high-rise-system:

Akatherm produktkatalog

AKATHERM PEH Installation instructions
More information about AKATHERM Sanitary and drainage systems