dBlue®

Akatherm-dBlue--_Pagina_07_Afbeelding_0001_

Markedet ændrer sig hele tiden, og vi véd, at det er kvalitet, pris og funktion, som der er de vigtigste parametre, når det gælder afløbsrør. Vi har nu kombineret disse parametre, og fået et økonomisk, lydsvagt og særdeles solidt afløbsrør: dBlue®

dBlue® er fremstillet i 3 lag PP, og kan let integreres i eksisterende afløbssystemer, da de følger de internationale standarder i henhold til EN-1451, og dermed findes i et komplet sortiment i dimensionerne Ø50, Ø75 og Ø110. For dig som installatør betyder det at arbejdet bliver meget lettere og at installationerne bliver betydeligt hurtigere/enklere, hvilket i sidste ende gør installationen mere økonomisk for din kunde.

Foruden at røret har høj resistens mod både temperaturer og kemikalier, er det muligt at installere dBlue® helt ned til -10°C.

Med dBlue® får De et højteknologisk ’low-class’ afløbssystem plastmateriale, der opfylder de krav, der normalvis stilles i forbindelse med både brand og lyd. For dig indebærer det, at lydværdien ligger langt under byggenormen, samt at alle brandkrav opfyldes.

Endvidere adskilles afløbssystemet akustisk fra både vægge og lofter i kraft af systemrørbærer til befæstigelse til væggen, hvilket hindrer overførsel af bygningslyd.

Med dBlue kræves der intet specialværktøj. Systemet skæres med sav, rørskærer eller vinkelsliber – rejf kanten, smør med glidemiddel og tryk sammen. Fittings er med muffe og gummiringe, som betyder at installationen er hurtig og smidig.

dBlue® er et afløbssystem, der er udviklet for at hjælpe i alle byggeriets faser!

dBlue produktkatalog