FRIABLOC REGISTRE, PRÆFABRIKEREDE INSTALLATIONSVÆGGE

Bild-Sanit-Register_Vi kan tilbyde kundetilpassede moduler til våd- og baderumsrenovering. Alle indbyggede komponenter i modulerne er fremstillet internt i koncernen. Det giver en ekstra sikkerhed for vore kunder, da vi har 100 % kontrol med kvaliteten og kan give garantier med lang løbetid.

Vi har fremstillet installationsvægge i 20 år i Europa. Derfor har vi en bred erfaring med produkterne og kan give kompetent rådgivning.

Modulerne kan leveres med flere forskellige typer beklædning: færdig beklædning i diverse farver og materialer samt fibergips med fliser. Mål og tilslutningsmuligheder kan for hver modultype tilpasses kundens ønsker. Indbyggede komponenter såsom afløbsrør, vandrør og cisterne kan bestilles separat, hvilket betyder, at man kan anvende samme materialer til f.eks. kælderledninger, loftslejligheder o.l. som i resten af installationen.

Modulerne leveres direkte til kunden i en container. Det løser problemer med opmagasinering på byggepladsen og minimerer den tid, man bruger på at håndtere gods.

Alle modulerne er tegnet i CAD, hvilket giver tydelig dokumentation i projekteringsfasen. Monteringsvejledning og drifts- og vedligeholdelsesanvisning findes på dansk. Modulerne kan bruges til såvel renoveringsopgaver som nybyggeri.

Fordele ved installationsvægge frem for traditionelle løsninger:

  • Kortere monteringstid.
  • Stabilt skelet til væghængt WC.
  • Plads til rørføring, elinstallationer, ventilation m.m.
  • Minimalt materialespild.
  • Mindre nedrivningsarbejde.
  • Pæn flisebeklædning, alternativt færdig beklædning.